Agrovision/CercoSoft

Rubriek: 
Rundvee
Varkens
Standnummer: 
2421

Info betreffende onze firma
Vanuit hun passie voor boeren, leveren AgroVision en CercoSoft gespecialiseerde softwarepakketten voor de gehele agrarische sector. Duizenden varkens- en melkveehouders gebruiken de pakketten van AgroVision en CercoSoft dagelijks en houden daarmee grip op hun bedrijf. Wilt u meer weten over PigVision, CowVision of één van de vele andere softwaremogelijkheden die AgroVision de agrarische sector biedt? Bezoek dan de stand van AgroVision en CercoSoft tijdens de Agridagen.

Merken en producten

  • PigVision Mobile: PigVision Mobile is de mobiele applicatie voor de registratie van de dagelijkse handelingen in de stal. De app koppelt met uw bestaande managementpakketten van AgroVision en CercoSoft. De gegevens komen automatisch, zonder fouten en zonder dubbel werk in het zeugenprogramma. Werken met PigVision Mobile betekent tijdwinst en betrouwbare informatie om dagelijkse beslissingen eenvoudig te kunnen nemen.
  • CowVision SensOor: De CowVision SensOor is een ingegoten chip die aan het elektronisch oormerk van de koe wordt geklikt. Het is eenvoudig in het oor te zetten en geeft veehouders een attentie indien er een koe ziek of tochtig is. Het gebruik van deze sensor geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week, veel inzicht in uw veestapel op allerlei fronten, daarnaast bespaart het arbeid en zorgt het voor een duurzame veestapel.
  • VoerwinstMonitor: Voerkosten zijn een grote kostenpost. Daarom is het belangrijk om te weten hoe efficiënt de koe voer omzet in melk. VoerwinstMonitor berekent dagelijks en automatisch hoe uw veestapel presteert en hoeveel deze opbrengt. U weet precies hoe uw bedrijf ervoor staat, gebaseerd op actuele resultaten.
Website: 
www.agrovision.nl