All-connects

Rubriek: 
Diensten
Standnummer: 
2233

Info betreffende onze firma
Reeds sinds 2002 is All-Connects een serieuze business partner voor iedereen die op zoek is naar een integrale oplossing voor het geautomatiseerd beheer via telematica en GPS van zijn fleet, personeel, materieel en materialen. Met +15 jaar ervaring weten we waarover we spreken. Als familiebedrijf met sterke roots in Vlaanderen kiezen we bewust om de software in België te ontwikkelen, afgestemd op de Belgische wetgeving. We werken met lokale contactpersonen en hebben een eigen professionele helpdesk die snel en efficiënt actie kan nemen.

Merken en producten

  • All-Connects - AGR-GPS: een robuuste toepassing voor registratie van mesttransport die je administratie vereenvoudigt dankzij een automatische registratie en correcte data-upload naar de mestbank.
  • All-Connects - IoT Trailer Tracking: live tracking met realtime-lokalisatie; remote tracking met een update elke 24u van de locatie van trailers en materialen.
  • All-Connects - Track & Trace: Je weet in 1 oogopslag waar je voertuigen, machines en personeel zich bevinden. Een LIVE uitbreiding met track & tracefunctie kan als optie aan een AGR-GPS abonnement gekoppeld worden. De applicatie geeft direct betrouwbare info over bv. het aantal gereden kilometers en verwittigt automatisch wanneer een onderhoud of controle moet gebeuren.
Website: 
www.all-connects.be