All-Connects

Rubriek: 
Diensten
Standnummer: 
2133

Het AGR-GPS systeem van All-Connects registreert automatisch alle mesttransporten conform de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij. Het is een all-in oplossing voor de registratie van mesttransport, waarbij in realtime met de server wordt gecommuniceerd. Bij upload van de data volgt telkens een controle van het MAD nummer, met een foutmelding wanneer er iets mis is of ontbreekt. Het systeem vereenvoudigt je administratie dankzij een automatische registratie en correcte upload van de data naar de mestbank. All-Connects biedt een telematica-oplossing die zowel de AGR-GPS hardware, de installatie ervan en de communicatie met de server integreert. De communicatie gebeurt tegen een vaste prijs en het systeem garandeert een vlotte uitvoering van je mesttransporten volgens de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij.

Wij bieden dé oplossing om je mobiele medewerkers, voertuigen en materialen te beheren en op te volgen in 1 applicatie.

Wat onderscheidt ons? Dankzij onze +18 jaar ervaring stellen we meteen dé ideale oplossing voor jou samen - met de juiste tools zodat je snel operationeel bent!

Merken

  • AGR-GPS systeem voor automatische mesttransportregistratie: All-Connects biedt een telematica-oplossing die zowel de AGR-GPS hardware, de installatie ervan en de communicatie met de server integreert. De communicatie gebeurt tegen een vaste prijs en het systeem garandeert een vlotte uitvoering van je mesttransporten volgens de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij.
  • TRACK & TRACE: Dankzij een All-Connects Track & Trace oplossing weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden en plan je op snel en correct een interventie in.
Website: 
www.all-connects.be