Aveve Veevoeding

Rubriek: 
Rundvee
Pluimvee
Varkens
Voeders
Standnummer: 
2310

Info betreffende onze firma
AVEVE Veevoeding ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert een volledig en kwalitatief hoogstaand gamma mengvoeders voor de professionele veehouder in België en randgebieden. Voor gespecialiseerde varkensbedrijven is er een uitgebreid assortiment van Big over zeug tot vleesvarken, waarbij de focus ligt op de maximale maximaal boerenrendement, wie wil daar niet het fijne van weten...

Merken en producten

  • Freia 2.0: nieuw gamma zeugenvoeders
    Concept: Big Survival: Het concept zorgt voor ervoor dat er vanaf de conceptie tot einde dracht alles in het werk staat van vele en homogene biggen. Het werpproces is erop gefocused om het big de optimale levenskans te geven en vlot aan zijn nieuwe traject te starten om als een zware en homogene biggen kunnen gespeend te worden en zo het speenproces vlotter aan te kunnen.
  • Taintstop: Een van de vier sporen om te kunnen stoppen met castreren (zie ketenoverleg)
  • Premium gamma biggenvoeders: Biggen spenen en dit tegen de laagste kost, verneem er alles over.
  • LipomiXX-Glucogras Balans: Met LipomiXX boost je je vetgehalte, LipomiXX is een volledig voederconcept dat je dieren in staat stelt om op een duurzame en gezonde manier meer melkvet te produceren. Glucograss Balans ondersteunt en verhoogt ook het vetgehalte in de melk. Het unieke aan Glucogras Balans is dat je niet alleen het vetgehalte maar ook de vetzuursamenstelling in de melk stuurt naar de wensen van je melkerij. Glucogras Balans en LipomiXX zijn ook de perfecte voeders om op uw bedrijf in te zetten in de strijd tegen hittestress.
  • Omnigen: Omnigen is een voederadditief dat de immuniteit bij de koeien op uw bedrijf sterk verhoogd. Het zorgt voor een duidelijke vermindering van het voorkomen van infecties op uw bedrijf zoals mastitis en metritis. Als gevolg daarvan ziet men dat naast een verbeterde gezondheid, de melkproductie wordt gestimuleerd en de vruchtbaarheid wordt verbeterd. En vergeet niet, minder zieke koeien zorgen voor méér werkplezier!
  • Opfok- en lehennenvoeders alternatief: Voeders geoptimaliseerd voor niet-snavelbehandelde scharrelkippen met oog op een goede darmgezondheid, gecombineerd met een productieve en lange productiecyclus. Aanbod van biologische lehennenvoeders.
Website: 
www.aveve.be