Allflex Livestock Intelligence

Standnummer:
2533

Merko produceert sinds 1970 voor tienduizenden Europese varkenshouders, identificatie toepassingen voor hun dieren. Voortdurend werkend met de nieuwste technologieën in ontwerp, materialen en productieprocessen. Toegepast met slechts één motief voor ogen: de varkenshouder voorzien van de hoogste kwaliteit oormerken tegen de scherpste prijs. Het leveren van “Waarde voor Geld” en daar staan we inmiddels ook om bekend!

Dit onder de “vleugels” van moederbedrijf en wereldleider in dieridentificatie; Allflex Livestock Identificatie & Monitoring, behorende tot MSD Animal Health Intelligence. (MAHI)

Vanuit Allflex krijgt “dieren voorzien van een identificatie middel”, een breder perspectief. Het zorgt ervoor dat de varkenshouder efficiënter kan gaan werken, door koppeling met moderne registratie technieken en geautomatiseerde processen, waarbij het dier automatisch herkend wordt. Zorgt er voor dat ieder dier “in beeld” blijft qua performance en gezondheid en draagt bij aan transparantie in de keten door de herkomst van het dier te borgen, zijn leven lang….

Meer informatie betreffende ons programma vindt u op www.Merko.be

Merken en producten

  • Merko
  • Allflex