Broeierij David

Standnummer:
4311

Broeierij David is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van ééndagskuikens bestemd voor braadkippenhouders in België, Nederland en Frankrijk. Ons hoofddoel is steeds kwaliteitsvolle ééndagskuikens afleveren in combinatie met het bieden van een optimale service van onze medewerkers. Om de broedeieren uit te broeden, beschikken we over hypermoderne broeierijen gelegen in Schuiferskapelle (België), een deelgemeente van Tielt (West-Vlaanderen) en in Looberghe (Frankrijk), op 30 minuten van de Belgische grens.

Merken en producten

Broeierij David streeft ernaar om zijn klanten ééndagskuikens af te leveren tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Om de eindkwaliteit van onze ééndagskuikens te optimaliseren en ook de kostprijs niet uit het oog te verliezen, voeren we de 3 stadia van de productie van een ééndagskuiken in eigen beheer. Zo hebben we maximaal invloed op de opfokdieren, de vermeerderingsdieren en de broeierij. Zo kunnen we indien nodig onmiddellijk bijsturen in de verschillende schakels, voorbeelden zijn: het vaccinatieschema van de moederdieren aanpassen aan de virale druk bij onze klanten de braadkippenhouders, het broedprogramma wijzigen om de kuikenkwaliteit te verbeteren, enz.

Tot slot staat Broeierij David als volledig onafhankelijk familiebedrijf in de pluimveesector. Daardoor kunnen we samen met onze klanten bouwen aan een succesvolle langetermijnrelatie, met voldoende kritisch oog voor de noden en wensen van elkaar.