Spinder DHC

Standnummer:
5342

Bij Spinder Dairy Housing Concepts zijn we trots op meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van stalinrichting voor de moderne melkveehouderij. Onze wortels zijn stevig verankerd in Friesland, een regio in Nederland die bekend staat om zijn lange traditie en kennis van de melkveehouderij.

Sinds 1973 zetten wij ons in voor slimme en betrouwbare oplossingen voor de huisvesting en verzorging van melkkoeien. Ons productaanbod omvat ligboxen, voerhekken, koematrassen, koeverkeer en meer. Allemaal ontworpen om het koecomfort te verhogen, de productiviteit te verbeteren en de dagelijkse arbeidslast van de melkveehouder te verminderen.

Onze stalinrichtingsconcepten worden toegepast door melkveehouders in heel Europa, en daarbuiten, die vertrouwen op degelijke kwaliteit en slimme oplossingen voor de dagelijkse bezigheden van de koe. Het Spinder salesteam staat voor u klaar; met onze kennis en ervaring helpen we u graag met advies, en producten die decennia lang probleemloos functioneren.

 

Merken en producten:

Spinder – Highline veiligheidsvoerhek
Spinder – Fitbox (nieuwe flexibele ligbox)
Spinder – Dual Waterbed
Spinder – Pingo drinkbak
Spinder – Golfschoftboom
Spinder – Meadow koematras